Saamme parempaa palvelua

Arja, taloyhtiön hallituksen jäsen

Vaihdoimme isännöintiliikettä, sillä halusimme parempaa palvelua kuin aiemmalta isännöitsijältä. Saimme kolme tarjousta, joista valitsimme Savon Isännöintipalvelun. Valintaan vaikutti se, että taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja tiesi isännöitsijä Riitta Pitkäsen topakaksi ihmiseksi, joka ottaa asioista selvää ja hoitaa asioita hyvin. Hintakin oli sopiva.

Vaihto tehtiin puoli vuotta sitten ja olemme erittäin tyytyväisiä! Heti ensimmäisenä Riitta Pitkänen ja Jenna Savolainen pitivät meidän kanssamme palaverin. He tulivat tutustumaan rakennukseen ja sen tiloihin paikan päälle, kyselivät tehdyistä remonteista ja kirjasivat kaiken muistiin. On tärkeää, että he ovat kiinnostuneita asioista.

Nyt meillä on menossa ilmastointikanavien puhdistus. LVI-piirustukset ovat vuosien saatossa hävinneet jonnekin. Monta vuotta vellottiin, missä piirustukset mahtavat olla. Isännöitsijä Riitta otti yhteyttä energialaitokseen, tekniseen virastoon ja talon rakentajiin, mutta niitä ei löytynyt. Isännöitsijä päätyi lopulta teettämään kartoituksen, jonka ansiosta saamme uudet piirustukset.

Olen sanonut Riitalle monta kertaa kiitokset siitä, että hän hoitaa hommia näin tehokkaasti. Viestit menevät perille, ja puhelimella asiat saa hoidettua ihan heti. Isännöitsijällämme on vahva ammattitaito ja hyvät verkostot, joiden kautta löytyy ammattitaitoisia tekijöitä. Lisäksi häneltä saa heti paikkansa pitävät talousarviot siitä, mitä mikäkin homma maksaa.

Meidän taloyhtiömme on luhtitalo, jossa on noin 30 asuntoa. Rappuja on kolme ja yhdestä niissä on hissi. Talossa on pieni, kiva sisäpiha ja viisi autopaikkaa. Talo on valmistunut vuonna 1988.

Lue seuraavaksi

Luotamme asiantuntijan apuun

Teimme taloyhtiöömme kesällä piharemontin. Olemme erittäin tyytyväisiä Savon Isännöintipalvelun toimintaan, voin suositella heitä muillekin.

Lue lisää

Nyt saamme parempaa palvelua

Vaihdoimme isännöintiliikettä, sillä halusimme parempaa palvelua kuin aiemmalta isännöitsijältä.

Lue lisää

Asiat sujuvat kuten pitääkin

Kymmenen vuoden yhteistyön aikana olemme voineet luottaa siihen, että asiat sujuvat, kuten pitääkin.

Lue lisää