Savon Isännöintipalvelu

Me Savon Isännöintipalvelussa toimimme sen hyväksi, että asiakkaamme voivat nauttia asumisesta hyvin hoidetuissa kodeissaan. Se onnistuu vaivattoman viestinnän, vahvan asiantuntemuksen ja yksilöllisen palvelun ansiosta. Hyvin hoidetun kodin arvo säilyy.

Ensinnäkin autamme teitä arvioimaan kiinteistönne tilannetta: mitä on jo tehty, mihin asioihin nyt kannattaa kiinnittää huomiota ja mitkä ovat tulevaisuuden haasteita. Äkillisessä hätätilanteessa ette jää ongelmanne kanssa yksin, vaan saatte meihin nopeasti yhteyden. Toimimme heti ja asiantuntijaverkostostamme löytyy varmasti sopiva apu niin pieneen kuin suureenkin pulmaan.

Olemme itsenäinen ja puolueeton toimija. Kuulumme Suomen Isännöintiliittoon ja olemme sitoutuneet toimimaan Isännöinnin eettisten ohjeiden mukaisesti.

Toimintamme perustuu näille arvoille

Helppous

Meitä on helppo lähestyä ja meidät tavoittaa vaivattomasti. Toimintamme tavoitteena on, että asiakkaamme saavat nauttia asumisesta hyvin hoidetuissa kodeissaan. Asiakkaamme voivat luottaa, että toimimme heidän ja heidän omaisuutensa parhaaksi.

Asiantuntemus

Meillä on vahva asiantuntemus isännöinnistä. Hoidamme asiat ripeästi kuntoon ja painotamme työssämme asiakasturvallisuutta. Laajan asiantuntijaverkostomme kautta löydämme parhaat tekijät asiakkaillemme.

Palvelualttius

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti kunkin taloyhtiön tarpeet huomioiden. Puutumme oma-aloitteisesti asioihin, jotka kaipaavat parantamista. Palvelemme tasapuolisesti niin pieniä kuin suuriakin taloyhtiöitä

Henkilöstö

Teemme työtämme palvellaksemme teitä!

Isännöitsijä

Jenna Savolainen

Isännöitsijä

Tiina Jonninen

 

Savon Isännöintipalvelun tarina

Savon Kiinteistö- ja Sähköpalvelu Oy on vuonna 2017 perustettu sähköasennus- ja kiinteistönhuoltopalveluja tarjoava perheyritys. Isännöintipalvelujen kysynnän lisääntyessä päätimme vastata kysyntään myös isännöintipuolella. Vuonna 2019 perustettiin aputoiminimi Savon Isännöintipalvelu, jonka toiminnasta vastaa yrittäjä Jenna Savolainen.

Toimimme yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa, tarjoten asiakkaillemme mahdollisimman laajan yhteistyöverkoston. Olemme maakunnallisesti verkostoitunut toimija myös muiden isännöintipalveluja tuottavien yritysten kanssa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän taloyhtiön tarpeisiin parasta isännöintiä.

Savon Isännöintipalvelun tavoitteena on kasvattaa toimintaa ja tarjota parasta isännöintipalvelua sekä huoletonta asumista yhä useammalle taloyhtiölle.

Ota yhteyttä

Haluamme olla asiakkaidemme tavoitettavissa. Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista perjantaihin kello 8-17. 

Pyydä tarjous

Haluatko sinäkin isännöitsijän, johon saa helposti yhteyden ja joka ryhtyy rivakasti toimeen? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian - ja varmasti viikon sisällä.
  • Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen