Savon Isännöintipalvelu

Me Savon Isännöintipalvelussa toimimme sen hyväksi, että asiakkaamme voivat nauttia asumisesta hyvin hoidetuissa kodeissaan. Se onnistuu vaivattoman viestinnän, vahvan asiantuntemuksen ja yksilöllisen palvelun ansiosta. Hyvin hoidetun kodin arvo säilyy.

Ensinnäkin autamme teitä arvioimaan kiinteistönne tilannetta: mitä on jo tehty, mihin asioihin nyt kannattaa kiinnittää huomiota ja mitkä ovat tulevaisuuden haasteita. Äkillisessä hätätilanteessa ette jää ongelmanne kanssa yksin, vaan saatte meihin nopeasti yhteyden. Toimimme heti ja asiantuntijaverkostostamme löytyy varmasti sopiva apu niin pieneen kuin suureenkin pulmaan.

Olemme itsenäinen ja puolueeton toimija. Kuulumme Suomen Isännöintiliittoon ja olemme sitoutuneet toimimaan Isännöinnin eettisten ohjeiden mukaisesti.

Toimintamme perustuu näille arvoille

Helppous

Meitä on helppo lähestyä ja meidät tavoittaa vaivattomasti. Toimintamme tavoitteena on, että asiakkaamme saavat nauttia asumisesta hyvin hoidetuissa kodeissaan. Asiakkaamme voivat luottaa, että toimimme heidän ja heidän omaisuutensa parhaaksi.

Asiantuntemus

Meillä on vahva asiantuntemus isännöinnistä. Hoidamme asiat ripeästi kuntoon ja painotamme työssämme asiakasturvallisuutta. Laajan asiantuntijaverkostomme kautta löydämme parhaat tekijät asiakkaillemme.

Palvelualttius

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti kunkin taloyhtiön tarpeet huomioiden. Puutumme oma-aloitteisesti asioihin, jotka kaipaavat parantamista. Palvelemme tasapuolisesti niin pieniä kuin suuriakin taloyhtiöitä

Henkilöstö

Teemme työtämme palvellaksemme teitä!

Isännöitsijä

Jenna Savolainen

”Vastaan Savon Isännöintipalvelussa koko hallinnollisesta puolesta: vastikkeiden laskutuksesta, laskujen maksusta ja kirjanpidosta. Hoidan muun muassa talousraportit hallituksille. Saan energiaa työhöni siitä, että pääsen kehittämään toimintoja. Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että käytämme työssämme nykyaikaisia ohjelmistoja.

Teen työtä, joka hyvin sujuessaan on asiakkaille näkymätöntä. Asiakas saa helposti tarvitsemansa tiedot ja laskutus hoidetaan joustavasti asiakkaan toiveen mukaan. Olen aina tykännyt hallinnon tehtävistä: olen tehnyt palkanlaskentaa ja taloushallinnon tehtäviä sekä vastannut maksuliikenteestä.

Minulla on taustalla kaupallinen koulutus ja yrittäjän ammattitutkinto, isännöitsijän ammattitutkinnosta puuttuu enää yksi näyttö.”

Isännöitsijä

Riitta Pitkänen

”Olen työskennellyt isännöitsijänä viitisentoista vuotta. Savon Isännöintipalvelussa vastuualueellani ovat isännöinnin tekniset ja käytännön asiat. Ihmiset ilmoittavat minulle, jos asunnoissa on vikoja tai rakenteisiin liittyviä ongelmia. Huolehdin muun muassa remontteihin liittyvistä kilpailutuksista sekä työmaaneuvotteluista ja kierrän taloyhtiöissä. Työni tavoite on, että asiakkaiden arki rullaa ja asuminen on turvallista.

Eniten pidän siitä, että työni on monipuolista ja haasteellista. Pääsen ratkaisemaan ongelmia ja selvittämään niihin parhaat ratkaisut. Tyylini on, että millainen ongelma eteen tuleekin, työ tai korjausmääräys laitetaan heti eteenpäin.

Minulla on isännöitsijän, teknisen isännöitsijän ja kiinteistöalan kirjanpidon koulutukset. Lisäksi olen suorittanut useita lyhyempiä koulutuksia.”

Savon Isännöintipalvelun tarina

Savon Isännöintipalvelun tarinan ensimmäiset askelet otettiin 2000-luvun alkuvuosina. Riistavetinen Riitta Pitkänen kiinnostui isännöintialasta ja kävi Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa isännöitsijän tutkinnon. Vuonna 2004 hän perusti oman yrityksen, Isännöinti Riitta Pitkäsen. Töitä riitti. Riitta Pitkänen tuli tunnetuksi isännöitsijänä, joka tekee työtä sydämellään eikä pelkää haasteellisiakaan kohteita. Lopulta hänen yrityksensä piti huolta noin 30 kiinteistöstä.

Vuosien kuluessa mieleen nousi ajatus, että työtä kannattaisi tehdä tiimissä. Se toisi turvaa asiakkaille ja antaisi mahdollisuuden keskittyä enemmän käytännön työhön. Tähän tarpeeseen vastasi vuonna 2017 perustettu riistavetinen Savon Kiinteistö- ja Sähköpalvelu Oy. Kiinteistönhuolto- ja sähköasennuspalveluja tarjoavaa perheyritystä luotsasivat yrittäjät Jenna ja Juha Savolainen. Savon Isännöintipalvelu syntyi ideasta yhdistää Savon Kiinteistö- ja Sähköpalvelu Oy:n ja Isännöinti Riitta Pitkäsen osaaminen ja voimavarat.

Yhdessä työskentelyn ansiosta resursseja onkin riittänyt enemmän isännöinnin ja siihen liittyvän hallinnoinnin kehittämiseen. Heti yhdistymisen jälkeen molemmat naiset huomasivat, että voimien yhdistäminen kannatti. Kumpikin saa nyt keskittyä omiin erityisiin kiinnostuksen kohteisiinsa: Jenna hallinnon kehittämiseen ja Riitta käytännön työhön asiakkaiden kanssa.

Myös asiakkaiden kannalta muutos tuo varmuutta: Vaikka molemmilla on työssä omat painopisteensä, kumpikin pystyy tarvittaessa tuuraamaan toista. Savon Isännöintipalvelun tavoitteena on kasvattaa toimintaa ja tarjota parasta isännöintipalvelua sekä huoletonta asumista yhä useammalle taloyhtiölle.

Ota yhteyttä

Haluamme olla asiakkaidemme tavoitettavissa. Toimistomme on auki maanantaista perjantaihin kello 8-17. 

Jenna Savolainen

Isännöitsijä
Tarjouspyynnöt ja hallinto

040 573 6691
jenna.savolainen@sksp.fi

Riitta Pitkänen

Isännöitsijä
Vastuuisännöinti

045 114 0784
riitta@kiistek.fi

Pyydä tarjous

Haluatko sinäkin isännöitsijän, johon saa helposti yhteyden ja joka ryhtyy rivakasti toimeen? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian - ja varmasti viikon sisällä.
  • Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen