Toiminta-alueemme

Savon Isännöintipalvelu toimii Kuopion, Siilinjärven ja Koillis-Savon alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu erikokoisia taloyhtiöitä. Haluamme palvella sekä isoja että pieniä asiakkaitamme juuri heidän tarpeisiinsa sopivalla tavalla.

Mitä isännöinti sisältää?

Meiltä saatte isännöintipalveluita, jotka auttavat teitä pitämään hyvää huolta taloyhtiöstänne.

Toiminnanohjaus

Isännöitsijä on taloyhtiön toimitusjohtaja, joka hallituksen valtuuttamana pitää huolta taloyhtiön operatiivisesta toiminnasta. Hoidamme taloyhtiön hallituksen kokousten ja yhtiökokousten järjestelyt sekä kokoon kutsumisen.

Taloushallinto

Hallintopalveluihin sisältyy muun muassa kirjanpito, taloyhtiön maksuliikenteen hoitaminen ja laskutukset. Pidämme huolta, että taloyhtiön päätökset tehdään lainmukaisesti ja asiantuntijatietoon perustuen. Lisäksi laadimme talousarvion seuraavalle tilikaudelle ja johdamme hallituksen kanssa taloyhtiötä talousarvion mukaisesti.

Kentällä

Isännöitsijän työ kentällä sisältää niin perusarjesta sujuvuudesta huolehtimista kuin remonttien sekä korjaustarpeiden hoitamista. Hyvän isännöinnin ansiosta taloyhtiön sähkön- ja vedensaanti, auraukset ja muu kiinteistöhuolto pelaa ongelmitta.

Miten hinta muodostuu?

Isännöinnin hintaan vaikuttavia asioita ovat muun muassa huoneistojen määrä, taloyhtiön ikä sekä tehdyt ja tulevat remontit. Hinta on taloyhtiökohtainen. Sopimuksessa määritellään aina kuukausihintaan kuuluvat palvelut ja erillisesti veloitettavat palvelut.

Kerromme mielellämme tarkemmin hinnoista ja niiden muodostumisesta. Ota yhteyttä!

Referenssit

Meillä on asiakkaina erilaisia taloyhtiöitä. Heidän kanssaan yhteistyössä pidämme huolta taloyhtiön kunnosta ja siitä, että asumisen arki on mukavaa. Lue tästä asiakkaidemme kokemuksista.

Pyydä tarjous

Haluatko sinäkin isännöitsijän, johon saa helposti yhteyden ja joka ryhtyy rivakasti toimeen? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian - ja varmasti viikon sisällä.

  • Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen