Luotamme asiantuntijan apuun

Sari, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja

Teimme taloyhtiöömme kesällä piharemontin. Rivitalomme kulkuväylät hiekoitettiin uudelleen ja parkkipaikan edusta laitettiin kuntoon. Teimme myös kattoremontin, jossa laitettiin uudet räystäskourut ja lumiesteet. Lisäksi piharemontin tekijä asensi maan alle salaojaputket, jotka johtavat sadeveden syöksyputkista viemäriin.

Olemme erittäin tyytyväisiä Savon Isännöintipalvelun toimintaan, voin suositella heitä muillekin. Isännöitsijä Riitta Pitkänen otti meidän pyynnöstämme neljä tarjousta remontin tekijöiltä ja taloyhtiön hallitus teki valinnan näiden tarjousten esittäjistä.

Remontti sujui hyvin ja aikataulu piti. Isännöitsijä Riitta oli meidän apunamme koko ajan ja saimme erittäin asiantuntevaa palvelua. Kannattaa ehdottomasti luottaa asiantuntijan apuun eikä yrittää itse keksiä jotain, kun ei ole perehtynyt asioihin. Riitta kävi katsomassa remontin edistymistä ja kertoi meille hallituksen jäsenille, mitä kysymyksiä oli herännyt. Niitä mietimme sitten yhdessä. Saimme hyviä asiantuntevia neuvoja, miten asiat kannattaisi hoitaa. Isännöitsijä oli mukana myös loppukatselmuksessa.

Hyvä isännöitsijä on hieno homma. Pidän siitä, että Savon Isännöintipalvelun viestintä on nykyaikaista. Ei tarvitse monistella ja kopioida papereita, vaan viestit kulkevat sähköpostilla. Yhtiövastikkeet voi maksaa sähköisesti ja kiireiset kysymykset hoidetaan WhatsAppilla.

Meidän taloyhtiössämme on kahdeksan asuntoa: kaksioita, kolmioita ja yksi neliö. Rivitalomme sisäpihalla on leikkikenttä, matontamppaustelineet ja varastot. Parkkipaikalla on melkein kaikille kaksi autopaikkaa. Talo on rakennettu vuonna 1989.

 

Lue seuraavaksi

Luotamme asiantuntijan apuun

Teimme taloyhtiöömme kesällä piharemontin. Olemme erittäin tyytyväisiä Savon Isännöintipalvelun toimintaan, voin suositella heitä muillekin.

Lue lisää

Nyt saamme parempaa palvelua

Vaihdoimme isännöintiliikettä, sillä halusimme parempaa palvelua kuin aiemmalta isännöitsijältä.

Lue lisää

Asiat sujuvat kuten pitääkin

Kymmenen vuoden yhteistyön aikana olemme voineet luottaa siihen, että asiat sujuvat, kuten pitääkin.

Lue lisää